Eco Tankset

Overal probleemloos schone Agealube brandstoffen tanken zonder u zorgen te hoeven maken over de logistiek of voorraad. Dat kan met de Eco Tankset! Probleemloos schone brandstof tanken zonder in te leveren op kwaliteit en functionaliteit. Agealube zorgt dat alles 100% goed geregeld is.


Meer over de Eco Tankset

Agealube monteurEco Heat

Overal 100% fossielvrije warmte en maar liefst 89% CO2-reductie dankzij Agealube Eco Heat. Een verwarmingsbrandstof speciaal ontwikkeld als schoon alternatief voor alles waar normaliter diesel wordt ingezet om te verwarmen. Met Eco Heat kan het schoner, veiliger en overschakelen gaat probleemloos!


Meer over Eco Heat

Agealube monteurEco Diesel Green

Agealube biedt schone, kwalitatief extreem hoogstaande dieselbrandstof die 100% fossielvrij is én ervoor zorgt dat u uw CO2-uitstoot met 89% reduceert. Daarnaast houdt het de motor schoner en is het lang houdbaar, waardoor de machine altijd start. Zelfs als deze een lange tijd heeft stilgestaan! Bovendien krijg je betere motorprestaties en werk je vrijwel reukloos. Dus wanneer stapt u over?


Meer over Eco Diesel Green

Agealube monteurOlie voor professionals

Wij zijn er voor iedereen die wel eens smeerolie, vet of een professionele reiniger gebruikt. Agealube heeft vrijwel alle denkbare olieproducten en oliegerelateerde producten in haar assortiment. Professionals en groothandels die in grote hoeveelheden olie afnemen, worden rechtstreeks door ons beleverd. In winkels en bij de vakhandel staan Agealube-producten in kleinverpakking op het schap. En deze zijn er niet alleen voor professionals, maar ook voor particulieren die voor kwaliteit kiezen.

Lees meer over agealube

Agealube monteur

Productspecials van Agealube

Olievaten
  • Van 1 liter tot bulk
  • Snelle levering
  • Mens en milieu
  • Advies
  • Lage prijs

Van 1 liter tot bulk

Omdat producten in verschillende situaties worden ingezet, leveren wij vrijwel elk product van 1-literverpakking tot bulkzending. We kunnen dit aanbieden omdat we alle producten in eigen voorraadbeheer hebben.

Van 1 liter tot bulk

Snelle levering

Door de logistiek in eigen hand te houden kunnen we ook kwaliteit bieden op onze leveringen. Snelle leveringen, vaak binnen 24 uur! Hierdoor komen uw werkzaamheden niet stil te liggen.

Snelle levering

Mens en milieu

Het gaat tegenwoordig niet meer alleen om de maximale technische prestatie van het product, maar de producten mogen milieu en gezondheid zo min mogelijk belasten. Vaak een lastige combinatie. Agealube ontwikkelt producten om onze leefomgeving te beschermen, zonder in te leveren op de technische kwaliteiten.

Mens en milieu

Advies

Soms heeft u direct antwoord nodig op uw vraag, omdat u anders niet verder kunt. Daarom zijn wij altijd beschikbaar om meteen het juiste smeeradvies te geven. Gewoon per telefoon: +31 (0)24 675 43 61.

Advies

Lage prijs

En natuurlijk houden we onze prijzen zo laag mogelijk. Grote eindverbruikers beleveren we rechtstreeks en we houden lage marges aan. Wij hoeven immers geen wereldwijde reclamecampagnes te financieren zoals grote bekende merken in de oliemarkt dat wel moeten.

Lage prijs

Wat kunnen wij voor u doen?


Directe belevering

Directe belevering

Ik ben een professionele eindgebruiker en wil graag weten of ik rechtstreeks beleverd kan worden.


Aanvraagformulier invullen

Verkooppunt worden

Verkooppunt worden

Wilt u graag producten van Agealube verkopen?
Vul dan het aanvraagformulier in.


Aanvraagformulier invullen

GVG producten, waar te koop?

Waar te koop?

Onze producten zijn te koop in winkels.
Zoek een verkooppunt bij u in de buurt.


Verkooppunt zoeken

Productcategorieën

Agealube wordt in de Benelux vertegenwoordigd door GVG Oliehandel BV. Kijk eens op www.gvgoliehandel.nl

GVG Oliehandel BV
De Vlotkampweg 77
6545 AE Nijmegen
T +31 (0)24 - 675 43 61
F +31 (0)24 - 675 43 68


© 2016 AGEALUBE   |   Sitemap   |   Privacy statement    |   Inloggen