Waar olie door de aderen stroomt

Agealube is een merk van het familiebedrijf GVG Oliehandel BV, de derde generatie van de Van Gelderfamilie in de olie. Al in 1933 werd de eerste liter verkocht. Door onze generatielange ervaring weten we ondertussen wel dat je een verschil moet maken daar waar anderen dat niet doen. En dat doen we als volgt.
Van 1-literverpakking tot bulkzending

Omdat producten in verschillende situaties worden ingezet, leveren wij vrijwel elk product van 1-literverpakking tot bulkzending. We kunnen dit aanbieden omdat we alle producten in eigen voorraadbeheer hebben.


Tank op eigen terrein met de Eco Diesel Tankset

De Eco Diesel Tankset is eigenlijk een klein mobiel tankstation. Het heeft alleen een 230V-aansluiting nodig waardoor het praktisch overal geplaatst kan worden. En door de ingebouwde lekbak is een vloeistofdichte vloer niet nodig of verplicht. De tankset wordt standaard geleverd met twee volle vaten Agealube Eco Diesel Green (100% hernieuwbaar). Wanneer het eerste vat leeg is, bestelt u een nieuw vat diesel welke wij binnen 48 uur leveren. Het lege vat nemen we retour voor recycling. Op deze manier zit u nooit zonder diesel en bovendien tankt u ook nog CO2-neutraal.

Download folder Eco Diesel Tankset


Waarom kiezen mensen voor Agealube?

Advies op elk moment

Soms hebben klanten direct antwoord nodig op hun vraag, omdat ze anders niet verder kunnen. Daarom zijn wij altijd beschikbaar om meteen het juiste smeeradvies te geven. Gewoon per telefoon: +31 (0)24 675 43 61.

Lage prijs

En natuurlijk houden we onze prijzen zo laag mogelijk. Grote eindverbruikers beleveren we rechtstreeks en we houden lage marges aan.

De klanten van Agealube

Agealube is er voor iedereen die wel eens smeerolie, vet of een professionele reiniger gebruikt. We hebben vrijwel alle denkbare olieproducten en oliegerelateerde producten in ons assortiment. Professionals en groothandels die in grote hoeveelheden olie afnemen, worden rechtstreeks door ons beleverd.

Retail

In winkels staan overwegend Agealube-producten voor particulieren op het schap. Dit zijn meestal ketens gespecialiseerd in artikelen op het gebied van buitenleven, maar bijvoorbeeld ook tankstations.

Vakhandel

Agealube-producten staan bij de vakhandel op het schap. Bijvoorbeeld bij tuin- en parkmachinewinkels, ijzerwarenwinkels en machineverhuurbedrijven. Voor professional en voor particulier.

Groothandel

Groothandelaren die voor hun klanten op zoek zijn naar een speciaal olieproduct, raden wij Agealube aan. Wij ondersteunen hen met advies en service.

Tuin, Park en Bosbouw

Agealube biedt een speciaal assortiment smeer- en reinigingsmiddelen voor tuin-, park- en bosbouwmachines. In klein- en grootverpakkingen. Voor professioneel en particulier gebruik.

Landbouw en Grondverzet

Deze bedrijven hebben grote machines, trucks en tractoren die olie nodig hebben. Meestal in grote verpakkingen en bulk.

Transport

Grote transportbedrijven hebben meestal hun eigen werkplaats voor onderhoud aan de wagens. Wij leveren de olie vaak in grote verpakkingen en bulk aan.

Garagebedrijven

Elk merk en type auto vereist een bepaalde olie. Wij leveren deze in kleinverpakking en bulk aan garagebedrijven.

Original Equipment Manufacturers

Deze bedrijven in de maakindustrie zijn vaak op zoek naar zeer hoogwaardige, speciale smeermiddelen. Van kleinverpakking tot bulk.

Overige Industrie

Er zijn tal van bedrijven die één of een paar Agealube-producten in grote hoeveelheden gebruiken.

Meer weten over het bedrijf achter Agealube?

Bent u benieuwd naar het bedrijf achter Agealube of wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, bezoek dan de website van GVG Oliehandel B.V.:


Naar de website van GVGProductcategorieën

Agealube wordt in de Benelux vertegenwoordigd door GVG Oliehandel BV. Kijk eens op www.gvgoliehandel.nl

GVG Oliehandel BV
De Vlotkampweg 77
6545 AE Nijmegen
T +31 (0)24 - 675 43 61
F +31 (0)24 - 675 43 68


© 2016 AGEALUBE   |   Sitemap   |   Privacy statement    |   Inloggen