Agealube Hygiene Pro:
Oppervlakken moeiteloos 100% hygiënisch schoon

Agealube Hygiene Pro is speciaal ontwikkeld voor de professional die snel en moeiteloos een 100% antibacteriële en hygiënische reiniging wil van machines, werkplaats en andere oppervlakken die vaak door (verschillende) handen worden aangeraakt. Met Hygiene Pro krijgen bacteriën, ziektekiemen en andere verontreinigingen geen kans en blijft de werkplaats een antibacteriële en veilige omgeving.Professionele oppervlakken antibacterieel gereinigd

Er zijn meerdere producten op de markt voor het reinigen van uw deurklinken, maar Hygiene Pro is speciaal ontwikkeld om de professional meer te bieden dan dat! Met Hygiene Pro haalt u hygiënische reiniging voor al uw professionele oppervlakken in huis - zoals handgrepen van machines, werkbanken, gereedschap, sturen, versnellingspoken, maar natuurlijk ook de deurklinken, trapleuningen en kantines. Alles moeiteloos 100% hygiënisch en antibacterieel schoon, speciaal ontwikkeld voor de professional. Het beperkt de overdracht van ziektekiemen en bacteriën, waardoor u en uw collega’s weer veilig aan het werk kunnen.

De voordelen op een rij:

  • Te gebruiken op elk met de handen aangeraakt oppervlak
  • Verwijdert bacteriën en ziektekiemen
  • Speciaal voor de professional
  • Voldoe aan de protocollen voor uw branche

Brancheverenigingen adviseren:

”Maak regelmatig de gezamenlijk gebruikte apparatuur schoon en desinfecteer met 70% alcohol...“

Veilig werken in jouw branche

Om in de huidige situatie zo veilig mogelijk door te werken, is er door de verschillende branches nagedacht over protocollen. Hierin staan veel algemene adviezen die voor iedereen gelden, zoals het reinigen van handen en het afstand houden. Maar hier staat ook in dat het belangrijk is om oppervlakken die regelmatig door verschillende mensen met de handen worden aangeraakt grondig en antibacterieel te reinigen. Vergeet bij deze oppervlakken niet de machines die onderling worden uitgeleend en een auto die door verschillende mensen wordt bestuurd. Gelukkig is Hygiene Pro speciaal ontwikkeld voor al deze oppervlakken! Hygiene Pro biedt de professional wat hij nodig heeft om hygiënisch te werk te gaan, juist nu.
Perfect voor de reiniging van alles
wat je met je handen aanraakt

Hygiene Pro is ontwikkeld voor de professional die snel en grondig bacteriën en ziektekiemen wil verwijderen van oppervlakken. Oppervlakken die vaak gedeeld worden met collega’s en daardoor vaker en beter dan ooit moeten worden gereinigd. Kies daarom voor de 100% antibacteriële én hygiënische reiniging voor de professional: kies voor Hygiene Pro. Nog niet overtuigd? Lees hieronder de meest voorkomende oppervlakken waar Hygiene Pro nu al voor wordt ingezet en stop ook de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën.


Deurklinken

Voorkom de verspreiding van bacteriën en ziektekiemen via deurklinken. Zo kunnen collega’s, klanten en bezoekers zich zonder zorgen door het pand begeven.

Machine

Voor een antibacteriële reiniging van alle delen die met de handen vastgepakt worden. Wel zo veilig voor uw collega’s die ook met deze machines werken.

Gereedschap

Voor een 100% antibacterieel schoon resultaat. Zo kunnen collega’s uw gereedschap zonder problemen gebruiken.

Werkbank

Voor een antibacteriële reiniging van uw werkbank.

Sturen

Voor een 100% hygiënisch schoon stuur. Het maakt niet uit wie er rijdt, want uw auto interieur kunt u helemaal antibacterieel reinigen.

Toonbank

Voor de optimale reiniging van uw toonbank. Zo kunt u met een gerust hart mensen uw toonbank laten aanraken.

Productcategorieën

Agealube wordt in de Benelux vertegenwoordigd door GVG Oliehandel BV. Kijk eens op www.gvgoliehandel.nl

GVG Oliehandel BV
De Vlotkampweg 77
6545 AE Nijmegen
T +31 (0)24 - 675 43 61
F +31 (0)24 - 675 43 68


© 2016 AGEALUBE   |   Sitemap   |   Privacy statement    |   Inloggen